All 4 Clean

 

 

Welkom op onze website!

Wat kunnen wij u bieden?

Met ons vriendelijke en ervaren personeel kunnen wij u dat juiste visitekaartje laten tonen, zodat uw werkplaats een fijne en schone ruimte is om in te werken en klanten te ontvangen. Met uw wensen, onze diensten,  aannemelijke tarieven en professionele schoonmaakmiddelen zou dat niet moeilijk moeten zijn.

Kantoor

Het is heel belangrijk dat een kantoor schoon en hygiënisch is voor de medewerkers, dat verhoogd de productiviteit van de medewerkers. De hygiëne is ook een visitekaartje van uw bedrijf dus ook belangrijk voor de klanten. 

Sanitair

Het is niet prettig om gebruik te moeten maken van een smerig sanitair. Dit zijn meestal de lastige, maar toch belangrijke schoonmaakplaatsen. Daarom bieden wij extra zorg aan het schoonmaken van het sanitair. 


Interieur

Schoonmaken kost veel tijd en vooral als u een groter pand heeft, zoals een kantoor, school, hotel, fabriek, bioscoop of theater. Met ons ervaren en betrouwbaar personeel is dat geen probleem.  


Glasbewassing

Door middel van de traditionele manier: met inwasser, trekker en spons zijn uw ramen weer streeploos, vet- en vuilvrij. Wij verzorgen zowel binnen en buiten de raambewassing. Wij zorgen voor een verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Door het glas en de omlijstingen te wassen en mos/schimmelvrij te houden bespaart u kosten aan het onderhoud van uw ramen en kozijnen.

  

Vraag vrijblijvend u offerte aan.